Groen van Prinstererstraat 68 hs
Amsterdam, Noord-Holland

Uitverkocht!!!

Na de zeer geslaagde Live in the Living Triple Tour van vorige maand, met o.a. de Nits, staan er nu weer twee, wel zeer speciale huiskamerconcerten voor de deur.
De huiskamerplanken van een nog nader te ontsluieren locatie in Amsterdam zullen ditmaal namelijk betreden worden door Paul de Munnik, en door 'Live in the Living-ervaringsdeskundigen' Henk Hofstede en JP den Tex. Behalve solo-liederen van deze gelouterde singer-songwriters, zullen er ook volop duetten te horen zijn. Duetten, die speciaal en exclusief voor deze editie zullen worden ingestudeerd. Daarbij is er natuurlijk ook ruimte voor nieuw talent. Zangeres/actrice Kim Berkhout schopte het vorig jaar tot de finale van de Grote Prijs van Nederland en verschijnt nu voor de tweede maal ten tonele bij Live in the Living. Kim zal volledig worden betrokken in deze opzet van muzikale samenwerking.
Kortom, wederom twee op voorhand al unieke avonden vol verrassingen en inspirerende kruisbestuivingen.
De inschrijvingen lopen zoals altijd via de website www.liveintheliving.nl , 'klapstoeltje' registreren. Geef alsjeblieft duidelijk aan voor welke avond je precies wilt komen (alle vier de artiesten zijn er beide avonden bij).

Added by asg on October 28, 2005

Interested 2