Achterhaven 148
Rotterdam, Zuid-Holland 3024

Breakcore Liveact no.1; Drop The Lime is net terug van z'n Japanse tour waar hij o.a. met Melt Banana het podium deelde. Hij staat voor deze avond ingeroostert met Tigerbeat6 opperhoofd en brekebeentjes pionier Kid 606.

KID 606
Elektronica maestro Miguel Depedro beheerst als Kid 606 en als opperhoofd van het Tigerbeat6 label de kunst van het doorbreken van muziekgrenzen. Dit heeft hem tot sleutelfiguur gemaakt in de elektronische muziek maar ook daarbuiten. In een handomdraai draait 606 samples van Missy Elliot, NWA, jungle, techno en meer door de computer en maakt er moddervette muziek mee.

DROP THE LIME
Breakcore-emo-punk/jungle/electro multitalent Drop The Lime heeft inmiddels zijn thuisbasis New York verruild voor Berlijn. De Döner stad als uitvalsbasis zal hem helpen in zijn queste naar werelddominantie. De gelukkigen die eerder in april bij de Drop The Lime performance bijwoonden weten al hoe sterk DTL Live is. Wie bezit er de kloten om deze dinsdagavond huis en haard te verlaten om zich in het oog van de storm te begeven?

dropthelime

kid606

Links dstruct dropthelime TIGERBEAT6
Locatie WORM, Achterhaven 148, Rotterdam

Added by prupert on October 1, 2005

Comments

prupert

VERPLAATST!! naar Nighttown... 20:30, 6 euro entree

prupert

frits en ik will be there

prupert

onsubtiele gabber kankerherrie

Interested 2