Kersnikova 6
Ljubljana, Ljubljana 1000



Kiberpipa po poletnem odmoru v ponedeljek, 15. septembra 2008 odpira svoja vrata v osmo sezono. Odprta bo vsak delovni dan od 10. do 22. ure (naslov za tiste, ki ga še ne poznate: Kersnikova 6, Ljubljana). Kiberpipin program dogodkov se bo pričel odvijati v oktobru. V tem času bo poleg prosto dostopnega interneta seveda na ogled Kiberpipin računalniški muzej, kot vedno pa ste vabljeni v naše prostore na druženje in klepet. Če želite biti redno obveščeni o dogajanju, se lahko Kiberpipi pridružite na Kiberpipinih novicah (mailing lista, rss feed), Facebooku ali Twitterju.



Že ta ponedeljek, 15.9. ob 19. uri vas vabimo na predavanje Vuka Ćosića, predavatelja spletne strategije na FDV in spletnega stratega SD, z naslovom Spletni politični marketing 2008 - vodič skozi strategije in taktike predvolilnega spletnega komuniciranja na slovenskem. V teh dneh se (do 19. oktobra) Kiberpipa predstavlja tudi na festivalu Paraflows 08 na Dunaju, festivalu digitalnih umetnosti in kultur, s projektoma System Cassio:pia (Maja Smrekar) in Pufinacija (Robertina Šebjanič).



In kaj nas čaka v novi sezoni? Podrobnosti še pridejo, namignemo naj le, da bodo tudi v tej sezoni na sporedu Pipini odprti termini (torki ob 19h), Spletne urice (srede ob 19h), Kiberpipin računalniški muzej s svojo obežno zbirko in projekti ter z njimi povezanimi dogodki, pričakujte sveže oživljeno galerijo digitalne umetnosti, poleg preostalega rednega programa pa vas kot vedno pester nabor drugih dogodkov. Vabimo vas k ogledu predavanj iz preteklih sezoni, ki so dostopni v Kiberpipinem videoarhivu, od oktobra dalje pa boste imeli tudi v tej sezoni možnost predavanja spremljati v živo prek spleta.

Official Website: http://www.kiberpipa.org/

Added by kiberpipa on September 12, 2008

Interested 1