Unska 3
Zagreb, Grad Zagreb 10000

Napravili ste softversko rješenje za koje mislite da je osobito dobro, inovativno, elegantno, kvalitetno ili brzo? Nemate se kome pohvaliti osim ženi i psu? Dođite na IT Showoff i pohvalite se kolegama iz branše.

IT Showoff je inovativan oblik tehnološkog događaja koji će pokazati što sve mogu hrvatski IT stručnjaci. To je konferencija na kojoj će se okupiti najbolje hrvatske IT tvrtke i pojedinci, kako bi svim zainteresiranim pokazali vlastite zanimljive projekte, prezentirali nove tehnologije i dostignuća, ili pak probleme s kojima se susreću u razvoju softvera.

Konferencija će pružiti priliku tvrtkama i pojedincima da pokažu svoju sposobnost i znanje te dodatno ojačaju vlastitu poziciju na hrvatskoj IT sceni. Također će potencijalnim klijentima pokazati tko je u Hrvatskoj kompetentan u području razvoja softvera.

Cilj je da IT Showoff postane mjesto druženja vrhunskih IT stručnjaka, razmjene ideja, iskustva, te mjesto gdje će ljudi imati priliku pokazati (eng. "to show off") svoje projekte i rješenja.

Official Website: http://www.itshowoff.com/

Added by BerislavLopac on December 16, 2009