Avenija Dubrovnik 15
Zagreb, Grad Zagreb 10000

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u R. Hrvatskoj.

U tridesetak godina postojanja INOVA je u Zagrebu okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva.

Dugogodišnja tradicija izložbe INOVA dala je veliki poticaj zagrebačkom inovatorstvu. Hrvatski savez inovatora je od 2003. godine želeći potaknuti ravnomjerniji inovatorski razvitak u RH, počeo priređivati nacionalne izložbe i izvan Grada Zagreba. Rezultat te želje su vrlo uspješne izložbe u Ogulinu, Samoboru, Rijeci i Čakovcu. Osobit značaj imala je riječka INOVA, koju je uz veliku posjetu i medijsku podršku otvorio Predsjednik RH gospodin Stjepan Mesić.

INOVA se ove godine u skladu s novim planom bienalnog održavanja u Zagrebu vraća na mjesto najvećih uspjeha, zadržavajući redoviti termin početkom studenog.

Official Website: http://www.savez-inovatora-zagreba.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=104:inova-2009&catid=42:pozivi

Added by BerislavLopac on November 4, 2009

Interested 1