Ganzenmarkt 14
Utrecht, Utrecht 3512

* Kimonophonic (Canada)

Melodieuze en opgewekte dansmuziek opgebouwd uit field recordings, samples, digitaal bewerkte akoestische geluiden en ge?mproviseerde vocalen.

* Rhythm & Sound (Duitsland)

Als Scion verkenden Rene Löwe en Peter Kuschnereit sinds begin jaren '90 reeds het grensgebied tussen dub en techno. Vroeger speelden ze onder de pseudoniemen Vainquer en Substance, vandaag vooral als Rhythm & Sound. Sublieme dub en rootsraggae van wereldniveau!

* Andreas Tilliander (Zweden)

Andreas Tilliander is een Zweedse "click'n'cuts" meester. Zijn laatste plaat onder de naam "Mokira" is een boeiende excursie weg van glitch-beats maar richting ambient en post pop. Voor Impakt brengt hij stuwende dubtechno.

* 6955 (Japan)

Het Japanse 6955 was een van de eerste om de Gameboy te gebruiken als instrument. Juist het gelimiteerde aspect inspireert hen. Live brengt 6955 zeer energieke dansmuziek.

* Alden Tyrell (Nederland)

De remix van underground electrohit Space Invaders Are Smoking Grass van I-f zorgde voor Alden Tyrells doorbraak. In augustus 2005 stond hij op Lowlands. Nu is het de beurt aan Utrecht. Electro? Italo? VPRO's 3voor12 houdt het op "Balletjes stuiterende coca disco"... Ook fijn als je plankgas op de Duitse Autobahn rijdt.

En tot 04.00 uur Impakt party!

Added by breun on November 23, 2005

Interested 1