Glavna 32
Zemun, Beograd 11080

Web beleži dramatičan porast različitih informacijskih platformi, servisa, sajtova za upoznavanje, blogova... Kako u atmosferi već prezasićenog tržišta započeti uspešan biznis online, učiniti svoje produkte vidljivim, podići reputaciju kompanije?

Ove godine, fokus konferencije će biti na sledećim temama:
- Investicije i biznis putem Interneta
- Povećanje prodaje putem Interneta. Kako?
- Moćne marketinške alatke
- Mobilna telefonija i internet: kuda vodi ova sinergija?

Tokom prethodne dve godine, iFRONT je imao čast da ugosti stručnjake poput Bobby Changa iz RapidShare, Vinay Bansal iz Cisco korporacije, Jure Šušterića iz firme Nokia, Simone Brunozzija iz Amazona.

Oni su približili našoj javnosti nove modele poslovanja, ali ukazali i na teškoće sa kojim su se ove velike korporacije suočavale u različitim fazama svog razvoja.
Cilj iFRONT konferencije jeste omogućavanje dijaloga na temu poslovanja putem Interneta, istraživanje potencijala Internet tržišta i učvršćivanje regionalnih konekcija među različitim korporacijama. iFRONT konferencija naročitu pažnju posvećuje diskusiji među govornicima i delegatima.

iFRONT je mesto susreta preduzetnika i investitora, najvećih eksperata u oblasti razvoja internet tehnologija i stručnjaka za odnose sa javnošću. Publika će ove godine imati priliku da upozna gospodina Konstantina Guericke, osnivača kompanije LinkedIn i gospodina Adriana Scotta, koji je bio jedan od investitora file-sharing platforme Napster, osnivač Ryze i Fosdev.

Official Website: http://www.ifront.rs/2011/

Added by BerislavLopac on April 17, 2011

Interested 1