Avenija Dubrovnik 15
Zagreb, Grad Zagreb 10000

IdejaX, nacionalni festival oglašavanja koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. svibnja, organiziraju Hrvatsko Udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB).

IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni.

Odluka da HURA i IAB zajednički organiziraju festival oglašavanja donesena je zbog komplementarnosti klasičnog i online oglašavanja, koji danas zajedno čine kreativnu marketinšku scenu.

Nacionalni festival oglašavanja značajan je zbog afirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaX pretvori u tradicionalno mjesto natjecanja najboljih hrvatskih oglašivačkih radova na cijelom spektru medijskih platformi, kao i ključno mjesto izmjene najboljih marketinških ideja na nacionalnoj i regionalnoj sceni.

Official Website: http://idejax.com/

Added by BerislavLopac on March 24, 2011