Vesteplein 5
Delft, Zuid-Holland 2611 WG

Op 22 mei 2008 vindt in Delft een groots opgezet lustrumsymposium plaats met als thema ondernemerschap en ambitie van ICT-bedrijven. Topsprekers uit binnen- en buitenland zullen hun ideeën en visies delen waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen.

We hebben tien sprekers, die steeds theorie en praktijk af zullen wisselen. Tijdens het symposium zullen we de kracht van Delft als ict-regio laten zien. Een regio die uitstekende mogelijkheden voor samenwerking biedt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

* van klein naar groot
* succes uit netwerken
* visie op ICT
* de facto standaard zijn

TIjdens het symposium zullen naast de lezingen diverse parallelsessies worden georganiseerd.

Aan het eind van deze dag zult u zeker nieuwe ideeën hebben opgedaan. Ideeën die u kunt verwezelijken door samenwerking en innovatie. Ook zult u weer helemaal op de hoogte zijn van wat er de komende jaren op ict-gebied gaat gebeuren in Delft en de rest van Nederland.

Sprekers: Dagvoorzitter: Pieter Jan Hagens (http://www.avro.nl), Dagopening: Bernhard van Oranje (http://www.levi9.nl),Jeffrey Walker (http://www.atlassian.com), Maurice Beckand Verwée (http://www.businessinventures.nl), Martijn Aslander (http://www.martijnaslander.nl), Miriam Notten (http://www.lared.nl), Richard Lamb (http://www.trendwatcher.com), Ronald Verbeek (http://www.minez.nl) en Ben Rutten (http://www.tomtom.nl). De dag eindigt met een bijzondere bonusspreker (http://www.microsoft.com ???)!

Parallelsessies: Netwerken in theorie en praktijk, Innovatiespel (TNO, http://www.tno.nl/ict), reisverslag Silicon Valley en meer.......

Toegangskaarten voor het symposium kosten €150,- per persoon (ex. BTW).

Deelnemers van de ICT-Kring Delft (http://www.ictkring-delft.nl/) kunnen tot 15 april 2008 kaarten kopen voor €75,- per persoon (ex. BTW, maximaal twee personen per organisatie). Nog geen deelnemer? Word deelnemer van de ICT-Kring Delft om van dit aanbod te kunnen profiteren.

Studenten kunnen met korting kaarten kopen voor €25,- (bij vertoon van een studentenkaart, gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar).

Official Website: http://www.ict-symposium.nl/

Added by basjobsen on April 10, 2008