Pazzanistraat 41
Amsterdam, Noord-Holland 1014 DB

iCE Amsterdam | 25-27 november 2009 | Amsterdam | www.iceamsterdam.com

Bloemendaal, 25 augustus 2009

bITa-Center kondigt de lancering van de eerste iCE Amsterdam Conference in Europa aan. Deze zal worden gehouden op 25-27 november 2009 in Amsterdam.

Sinds de App store heeft aangetoond dat nieuwe applicaties ook nieuwe telefoons verkopen heeft de markt voor apps zich zeer snel uitgebreid. Palm, Blackberry (Research in Motion), Nokia, Android (Google), Verizon en Microsoft bouwen winkels rondom de telefoons die op hun besturingssysteem draaien.

Marktonderzoekers voorspellen dat er na de lancering van iPhone 3.0 software eerder deze zomer nog veel meer applicaties - en ook voor zakelijk gebruik – ontwikkeld zullen worden. Deze ontwikkeling word in gang gezet door bedrijven en organisaties die apps ontwikkelen voor hun eigen producten en diensten. Ze zien het als een manier om hun klanten bij Internet ook te bereiken.

De iPhone laat zien dat consumenten en bedrijven de smartphone als alternatief voor de PC gaan zien. Maar in een wereld vol iPhones, Blackberry’s en anders smartphones zal succes niet alleen komen met een mooi ontworpen apparaat. De app is de bepalende factor.

Het is dus duidelijk dat de meeste ontwikkelingen rondom de iPhone op het gebied van de apps liggen. Dit maakt dat de eerste iCE Amsterdam Conference Conferentie in Amsterdam voor bedrijven, ontwikkelaars, Consultants, marketeers en mogelijke investeerders van groot belang is.

Maar de iCE Amsterdam Conference gaat ook over veranderende organisatie en business modellen. Met een aantal awards zullen ontwikkelaars, ondernemers en marketing mensen worden uitgedaagd.

Meer informatie:

[email protected]

Official Website: http://www.iceamsterdam.com

Added by ivoswaag on August 27, 2009

Interested 2