Keizersgracht 174
Amsterdam, Noord-Holland 1016 DW

HollandOpen, Kennisland en Creative Commons zullen tijdens een gezamenlijk georganiseerde Nieuwjaarsborrel 2007 op zoek gaan naar het doorbraakproject van 2007.

Borrel:
Dinsdag 16 januari vanaf 17.00 tot 20:00 uur is er veel ruimte om collega's, vrienden en vreemden een warme hand te schudden in een omgeving waar alles om open draait! Behalve een borrel, zal er een tiental zeer korte presentaties te zien zijn. Zeg maar gerust een elevator pitch, maar dan in de HollandRoom op de 4e etage van de Stichting Nederland Kennisland, Keizersgracht 174, Amsterdam. Laat even weten als je komt door een e-mail te sturen aan [email protected].

Thema:
HollandOpen en Kennisland zijn op zoek naar het Doorbraak project van 2007. Heb jij een fantastisch idee, werk je aan een veelbelovend project, of maakt een bestaand project een spectaculaire ommezwaai en groei door: meld je dan aan om op onze gezamenlijke Nieuwjaarsborrel op 16 januari in drie minuten je verhaal te doen.

Holland Open organiseert in samenwerking met Creative Commons Nederland en Stichting Kennisland, voor de eerste keer de verkiezing van het doorbraak project van 2007. Vanzelfsprekend moet het project een duidelijke relatie hebben met Open content, Open standaarden of Open Source Software. Tijdens de borrel nomineert het publiek uit alle presentaties drie projecten. Aan deze nominatie is een prijs verbonden en de presentatoren krijgen ook op de HollandOpen Software Conference een slot als keynote-speaker aangeboden.

Meld je aan door een mail te sturen naar info(at)hollandopen.nl. Hou je daarbij aan de volgende spelregels: 1. Geef ons je volledige naam, bereikbaarheidsgegevens en adres. 2. Naam van het project, eventuele website en dergelijke. 3. Geef aan wat het doel en opzet is van het project. 4. Welke relatie heeft het met open source software, open content en open standaarden. 5. Welk “product” wordt er opgeleverd. 6. Waarom 2007 het jaar van de grote doorbraak wordt

Tijdens de borrel mag het publiek worden beïnvloed door het uitdelen van maximaal één A4tje met informatie over het project. De organisatoren van HollandOpen en Kennisland gaan uit van maximaal 12 presentaties en zullen bij meer aanmeldingen een voorselectie doen op basis van originaliteit en de ingeschatte kans op realisatie van de ambities in 2007.

Zie de website van Holland Open voor meer informatie.

Lokatie:
stichting Kennisland
Keizersgracht 174 Amsterdam.

Official Website: http://www.kennisland.nl/nl/agenda/2007/Open-nieuwjaarsborrel.html

Added by alper on December 23, 2006