Boorstraat 107
Utrecht, Utrecht 3513

Op 19 mei houden Theater Kikker, TM en JUM in samenwerking met Huis aan de Werf weer een grote bijeenkomst over theater, speciaal gericht op jonge theatermakers. Deze worden uitgenodigd om tijdens het Voorjaarscollectief mee te beslissen over de toekomst. De bijeenkomst zou eerst op 28 april worden gehouden, maar is verzet wegens te veel last-minute afmeldingen. Door de vele enthousiaste reacties heeft de organisatie besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar 19 mei.

Tijdens het Voorjaarscollectief is er één centraal thema: het publiek. Voorafgaand worden er hierover een aantal mogelijke besluiten en acties geformuleerd. Deze besluiten worden op 19 mei besproken en vervolgens voorgelegd aan een panel van experts afkomstig uit de theaters, overheden en fondsen.

Door de discussie over deze besluiten willen de organisatoren van het Voorjaarscollectief antwoord krijgen op vragen als: moeten we ons iets aantrekken van het publiek? Willen we meer mensen bereiken? Hoe boor je nieuw publiek aan? En wat kunnen en willen wij daarin gezamenlijk betekenen?

Ideeën daarover mogen alvast gemaild worden naar: [email protected]. Aanmelden kan ook via dit mailadres.

De middag is in tweeën opgedeeld: tussen 13.00 en 15.30 uur is er een programma alleen voor makers en tussen 16.00 en 18.00 uur voor makers en gasten uit het veld.

Added by TIN Agenda on April 18, 2011

Interested 1