Lange Jufferstraat 58
Utrecht, Utrecht 3512

Harold K

De van oorsprong Limburgse, maar al weer jaren in Utrecht wonende singer-songwriter Harold K maakte in 2004 veel indruk met zijn debuut cd Mengsmering. Zijn Nederlandstalige, poëtische liedjes hebben vaak een filmisch karakter en blinken uit in tekstuele spitsvondigheid. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn tweede album, De Laatste Pionier, dat eerdaags verschijnt. In Café de Stad geeft hij in triobezetting een voorproefje van die nieuwe collectie songs.
Markowski

Markowski is een formatie rond de uit Berlijn afkomstige singer-songwriter Sonja Markowski. De muziek laat zich het best omschrijven als rootsy pop with a country flavour. Invloeden lopen uiteen van Johnny Cash tot Chet Baker, en van Janis Joplin tot Carole King. In 2006 won Markowski de Grote Prijs van Zuid-Nederland en later dat jaar bracht ze de e.p. Porcupine’s Sister uit, die zich mocht verheugen op lovende recensies.

Waiting for Zoë

Het voorprogramma wordt ditmaal verzorgd door een act van de Nederlandse Pop Academie. Waiting for Zoë, dat bestaat uit zangeres Lotte van Opstal en gitarist Stephan Beuving. Het materiaal bestaat uit eigen werk dat zich laat omschrijven als melodieuze, akoestische pop.

Official Website: http://www.popensounddesign.nl/

Added by breun on May 14, 2008

Interested 2