Mihanovićeva 1
Zagreb, Grad Zagreb 10000

Hacking vs Bussiness Security je konferencija o zaštiti poslovnih sustava i podataka od hakerskih napada. Program konferencije podijeljen je u dva dijela:

Tehnološki dani (Ethical Hacking Workshop) i Poslovno/tehnološki dan, u ukupnom trajanju od 3 dana.

Priznati domaći i strani stručnjaci na poslovnom danu konferencije kroz vlastita iskustva i svjetske trendove će pojasniti poveznicu između informacijske sigurnosti kroz prizmu hakerskih metoda, alata i tehnologija s jedne i kontinuiteta poslovanja s druge strane.

Hakerski napadi na informatičke sustave ugrožavaju povjerljivost, integritet i dostupnost informacija što se u konačnici odražava na financijske gubitke, šteti reputaciji tvrtke, umanjuje produktivnost i prihode. Na koji su način ugrožene tvrtke u financijskom sektoru, koliko su napadima izloženi virtualizirani sustavi, te na koji se način zaštititi, doznat ćemo od vodećih stručnjaka na tom području. Na tehničkom danu konferencije će biti demonstrirane metode i alati kojima se hakeri koriste za napade na informacijske sustave.

Konferencija je namijenjena profesionalcima iz sektora korporativne sigurnosti, direktorima informatike, menadžerima sigurnosti javnih i privatnih ustanova, projektantima sustava sigurnosti, nadzornicima sustava sigurnosti, konzultantima za sigurnost.

Official Website: http://hacking.algebra.hr/

Added by BerislavLopac on October 28, 2009

Interested 1