Schenkkade (laagbouw) 65
Den Haag, Zuid-Holland 2595 AS

GrowthTalk Live is een initiatief van de Jake Blok en Maurice Beckand Verwee om het thema Open Innovatie bespreekbaar te maken. Het programma wordt onder andere mogelijk gemaakt door 3M, TNT Post, International Academy of Digital Arts and Sciences (The Webby Awards), Philips, Ministerie van Economische Zaken, TechnoPartner, ING Bank en SenterNovem.

In 'porties' van 20 minuten worden concrete voorbeelden uit de praktijk van partijen als 3M, Philips en TNTPost voorgeschoteld. De 15 minuten daaropvolgend is het mogelijk vrij vragen te stellen. Een interview met de spreker gedurende 10 minuten rond de discussie af. Deze 45 minuten wordt een GrowthTalk genoemd. Op 29 november vindt een aantal GrowthTalks plaats. Het resultaat is een opsomming van inzichten en concrete Do's & Don'ts opgenomen in de zogenaamde GrowthTalk Memo. De deelnemers aan de discussie ontvangen deze als eerste.
Wat: discussie over Open Innovatie
Waar: Den Haag, ING Bank
Tijd: 12:00 – 19:00
Deelnemers: 200 professionals uit diverse sectoren; bedrijfsleven en overheid

Meer informatie is te vinden op www.growthtalk.net.

Jake Blok en Maurice Beckand Verwee zijn bieden ondernemer en hebben onlangs gezamenlijk het bedrijf Crosspring bv opgezet. Crosspring ontwikkelt en voert uit projecten die als doel hebben het vermarkten van innovaties. Het merendeel van de projecten wordt voor eigen rekening en risico uitgevoerd. Meer informatie over deze initiatieven en heren is te vinden op www.crosspring.com.

Official Website: http://www.growthtalk.net/

Added by alper on November 7, 2006