Breestraat 66
Leiden, Zuid-Holland 2311C

BADMAN FORWARD, BADMAN PULL UUUUUUUUP ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Message fi all rudebwoys and beautiful ladies

Zaterdag 4 Maart bestaat The Glue Factory alweer 3 jaar ! ! !

En dit heuglijke feit wordt natuurlijk gevierd met een kwaliteits verjaardagskado voor de Leiden massive:

Te gast is het 'toppatop' soundsystem uit Keulen, Duitsland genaamd The Mighty Pow Pow Movement ! ! !
Deze heren draaien, net als Rodigan, over de gehele wereld met het verschil dat deze heren nog niet zo lang als de Britse veteraan aan de weg timmeren, maar ze zijn DE Europese sound om op het podium te hebben op het moment.
Tevens produceren deze heren riddims (reggae- of dancehallbeats waar zangers en to asters een nummer overheen zingen), beste voorbeeld hiervan is het nummer "Superior" van een long time friend, de eveneens uit Keulen afkomstige Reggaezanger Gentleman.
BIG BIG BIG tings dus !!!!!!!!
Keytown Sound draait de boel heet tot Pow Pow gaat beginnen, het geheel wordt gehost door Papa Aya & Dan Stezo.

Onze deco-crew Last Minute Deco is druk bezig de hele fabriek opnieuw onder handen te nemen, Visuals als altijd door onze SBSC-VJ Chef Steef, 2 brandnew Keytown Sound MixCD's en Glue T-shirts zijn verkrijgbaar bij onze Muziekstand, broodjes en drankjes kun je weer scoren bij Ron & Robbie's foodstand en boven op de Roots-zolder "Live Concerts" van Sizzla, Capleton e.a. op het podium....

Bij deze ben je uitgenodigd om op ons verjaardagsfeestje te komen, neem je toeters, fluitjes, aanstekers en vlaggen mee om de tent in de brand te zetten tijdens deze deluxe-edition!!!

SOUND DI BIG TING!!!!!

www.powpow.de

Added by Herman on February 12, 2006