Kanaalweg 14g
Utrecht, Utrecht 3526 KL

Gtdnl organiseert op 12 april een bijeenkomst voor iedereen die werkt met Getting Things Done, de time- en stressmanagement methode van David Allen.
Getting Things Done krijgt ook in Nederland steeds meer enthousiaste gebruikers. Op verschillende weblogs krijgt het boek aandacht, maar ook in de dagelijkse praktijk bij bijvoorbeeld de Nederlandse Spoorwegen, De Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en Pentascope wordt deze methode toegepast.

Aanmelden via
http://www.gtdnl.nl/2007-04-12/


Wat gaan we doen
Om het virtuele contact tussen Nederlandse enthousiastelingen ook wat meer fysieke body te geven, organiseren Frank Meeuwsen (www.whatsthenextaction.com ) en Taco Oosterkamp (www.meereffect.nl) op 12 april een avond voor iedereen die met Getting Things Done werkt.
Die avond is er gelegenheid om in een informele sfeer te sparren met andere GTD-ers, tips uit te wisselen en vragen te stellen. Er zijn bovendien voldoende stopcontacten aanwezig om laptops te laten snorren.

Voor wie is het

Deze avond is iedereen welkom die Getting Things Done min of meer dagelijks gebruikt. Of je er heel goed (black belt) in bent, of nog maar net begint maakt niet zoveel uit. Dat sorteert zich vanzelf uit die avond.

Official Website: http://www.gtdnl.nl/

Added by Reinier on March 8, 2007