Slavonska avenija 6
Zagreb, Grad Zagreb 10000

Udruga za interaktivni marketing INAMA i Best Marketing Hrvatska organiziraju četvrtu po redu konferenciju o interaktivnom marketingu FuturAD 2010.

Konferencija će se održati 24.ožujka u konferencijskom centru Hypo Expo u Zagrebu, dok će se FuturAD Akademija o internet marketingu održati idućeg dana, 25.ožujka 2010.

I ove godine, predavanja će održati vodeći svjetski i domaći stručnjaci koji će sudionicima Konferenciju prezentirati najnovije svjetske trendove i perspektivu internet oglašavanja kroz predavanja, diskusije i analizu case study-a poznatih brandova. “Trendovi u marketingu i digitalnim medijima u 2010.” tema je predavanja koje će održati Kevin Anderson iz The Guardiana.
O “Kreativnosti i učinkovitosti u digitalnom oglašavanju” govorit će Johan Ronnestam, jedan od najuspješnijih svjetskih stručnjaka za digitalni marketing, koji je vodio globalne kampanje za brendove poput Adidasa, MTV-a, Nokije, Toyote, BMW-a, Ikee, Beckersa i mnoge druge. Studije slučaja najučinkovitijih digitalnih kampanja na svijetu prezentirat će nam predstavnici Coca-Cole (Attila Weisz), Marsa (Andres Kangur) te Volva (Lukas Dohle).
U sklopu konferencije održat će se i panel-rasprava na temu “A gdje smo mi?”, gdje će domaći stručnjaci govoriti o aktualnim zbivanjima, stanju i mogućim smjernicama razvoja internetskog marketinga u Hrvatskoj.

Sudionike FuturAD Akademije međunarodno priznati trener James Matthewson polaznike će naučiti sve o integriranim online i offline marketinškim kampanjama u sklopu predavanja na temu “Multikanalnog oglašavanja”.

Official Website: http://www.futurad.net

Added by BerislavLopac on February 20, 2010

Interested 1