Prins Hendriklaan 52
Amsterdam, Noord-Holland

Proef jij het verschil tussen wit en rood? In deze workshop word je door Mischa van Rijswijk ingeleid in wijnwijsheden. Het begint met walsen en ruiken, maar ook wat je proeft wordt toegelicht: hoe de wijn wordt gemaakt en welk effect het klimaat en terroir hebben op de smaak. De proeverij wordt afgewisseld met heerlijke hapjes. Merk je direct welk effect de smaak van een hapje heeft op de wijn. Zo ontdek je vanzelf welke wijnen wel en niet bij een gerecht passen. Kom dus ook naar deze leuke workshop van één van onze leden!

--- Wanneer: vrijdag 29 februari 2008.
--- Tijd: Inloop 18:30 uur – einde 21:30 uur.
--- Kosten: 15 euro voor leden, 30 euro voor niet-leden.
--- Waar: (LET OP een andere locatie!) Prins Hendriklaan 52
(bij het Vondelpark), 1075 BE Amsterdam

--- Inschrijven: vooraf het bedrag overmaken naar gironummer 331.34.25, ten name van Freelance Factory, Amsterdam, onder vermelding van "Wine & Spice" en je email-adres. Wij bevestigen je inschrijving via het opgegeven email-adres. Let op: Overmaken = Inschrijven!

Zie http://www.time4wine.nl/ voor meer informatie.
Voor vragen of opmerkingen: [email protected].

De Freelance Fridays is bedoeld om kennis uit te wisselen, mensen te ontmoeten, te netwerken en waar mogelijk samen te werken. Het is een van de initiatieven van de Freelance Factory, een organisatie voor en door freelancers in de interactieve media / ICT. Iedere tweede vrijdag van de maand in Pakhuis De Zwijger, van 18:00 uur tot 23:00 uur in de Expo Zaal, houden zij hun netwerkbijeenkomst "Freelance Fridays". Gratis toegang voor freelancers en overige belangstellenden.

Zie http://freelancefactory.ning.com voor meer informatie.

Official Website: http://freelancefridays.ning.com/

Added by eddyboeve on January 6, 2008

Interested 1