Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord-Holland 1019 HC

Let op: aanmelden via [email protected]: NIET via deze upcoming.org website!!!

Elke freelancer/zzp'er/kleine ondernemer heeft wel eens een vraagstuk, waar hij / zij even op loopt te broeden. Maar soms is er geen tijd om te broeden en misschien ben je niet altijd tevreden met het broedsel.

In de workshop "Brainstormen en Creatief Denken" die Marijke Krabbenbos van IdeaCompany op 28 januari a.s. verzorgt in samenwerking met de Freelance Factory, krijg je technieken aangereikt om effectief te brainstormen en je geest leniger te maken. Het resultaat: minder alledaagse ideeën en oplossingen. Ervaring leert dat brainstormen ook altijd veel energie en inspiratie oplevert, ook als het niet over je eigen probleem gaat.

Na een inleiding over professioneel brainstormen en het toepassen van creatieve denktechnieken, gaan we in groepjes aan de slag met vraagstukken uit de groep. Zit je dus ergens mee, heb je ideeën nodig, neem je vraagstuk dan mee. Je gaat gegarandeerd met tal van ideeën naar huis. Ook als jouw eigen vraagstuk niet behandeld wordt!

=== Aanmelden:
Voor 25 januari bij: [email protected]
Er zijn maar maximaal 35 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel!

=== Datum:
Maandagavond 28 januari
Tussen 19:00-21:00 uur (met borrel na).

=== Locatie:
Amsterdam, exacte locatie volgt nog.

=== Kosten:
Leden van de Freelance Factory: 10 euro,
Overigen: 25 euro.

=== IdeaCompany
Marijke Krabbenbos (1972) is personal brainstormer en brainstormfacilitator. Na een loopbaan van 10 jaar bij financiële instellingen, startte zij twee jaar geleden de IdeaCompany, om mensen en organisaties aan ideeën te helpen. Zie voor meer informatie http://www.ideacompany.nl/

=== Freelance Factory
De Freelance Factory is een organisatie voor en door freelancers in de interactieve media / ICT. Iedere tweede vrijdag van de maand in Pakhuis De Zwijger, van 17.30 uur tot 23.00 uur in de Expo Zaal, houden zij hun netwerkbijeenkomst "Freelance Fridays". Daarnaast worden er speciale thema-avonden en workshops voor freelancers georganiseerd. Voor leden van de Freelance Factory zijn die gratis of voor een sterk gereduceerd tarief.

Zie http://freelancefactory.ning.com en http://freelancefridays.ning.com voor meer informatie.

Official Website: http://freelancefactory.ning.com/

Added by eddyboeve on January 11, 2008

Comments

BRAINSTORMBUREAU

goh de wereld is klein

Interested 1