Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord-Holland 1019 HC

Deze avond vier korte presentaties van 4 ondernemers onder onze leden:

Wiqet Media van Friso Aukes is een applicatie waarmee iedereen online eenvoudig een presentatie in beeld en geluid kan aanmaken. Veel dynamischer dan een slideshow van foto's en aanzienlijk eenvoudiger dan het maken van een video. Wiqet kan eenvoudig binnen een website worden geïntegreerd en worden aangeboden aan alle gebruikers waardoor een gebruikers profiel of advertentie persoonlijk wordt. De potentie van Wiqet is enorm want iedereen op het internet zoekt naar nieuwe manieren van werken met beeld en geluid en Wiqet is toegankelijk voor iedereen!

Julia Strijland van MoMo Productions en Photomovie gaat kort in op verschillende aspecten die er komen kijken bij het maken van film en video voor internet. Aan de hand van voorbeelden en in reactie met de aanwezigen zal het zeker geen saaie presentatie zijn. Aan de orde komen onderwerpen als: beeldcompositie en gebruik van licht, beeldmontage, interviewtechniek en de relatie tussen inhoud en vorm. De photomovies die worden getoond, geven een leuk voorbeeld van de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding voor de meeste klanten.

Yildiz Celie van MA Fashion is afgestudeerd aan de MaHKU en haar aanleiding van haar onderzoek vertelde Joost van de Loo (Strategic planner (brand innovator) at mortierbrigade) haar dat het onderwerp: 'corporate business meeting subcultural lifestyle' zeer geschikt zou zijn voor marketing congressen. Nu zou zij graag een try-out doen bij de Freelance Factory: wees kritisch en geef haar leuke tips mee!

Monique Fransen van Monet Projects geeft een terugblik op het eerste jaar als zelfstandig consultant en projectmanager voor online projecten. In de presentatie vooral aandacht voor onderwerpen die ook bij anderen ook zouden kunnen spelen: werken bij buitenlandse klanten; uitwisseling van klussen met andere freelancers; (administratieve) tools; en inhoudelijke idee├źn over projectmanagement van online projecten.

==========
De Freelance Factory is de vereniging voor freelancers in de creatieve industrie! De maandelijkse Freelance Fridays netwerkborrel is bedoeld om kennis uit te wisselen, mensen te ontmoeten, te netwerken en waar mogelijk samen te werken. Het is een van de initiatieven van de Freelance Factory, een organisatie voor en door freelancers in de interactieve media / ICT.

Iedere tweede vrijdag van de maand in Amsterdam in Pakhuis De Zwijger, van 18:00 uur tot 23:00 uur in de Expo Zaal. Gratis toegang voor freelancers en overige belangstellenden. Zie www.freelancefactory.nl en www.dezwijger.nl voor meer informatie.
Nb. Voor maar 20 euro per jaar ben je lid van de snelst groeiende freelance vereniging van Nederland! Zie de site voor meer informatie over de aanmelding als lid.

Official Website: http://freelancefactory.ning.com

Added by eddyboeve on September 22, 2008

Interested 2