Wibautstraat 150
Amsterdam, Noord-Holland 1091

komende donderdag. organiseeert de stichting sociaal ondernemerschap (SSO) in het voormalig Volkskrantgebouw in amsterdam, een bijeenkomst over het hoe, waar en daarom van financiering voor jouw sociale / maatschappelijk betrokken onderneming.
de middag zal beginnen met een praktische workshop door marjan sax (www.marjansax.nl). vragen die daarbij aan de orde komen zijn: hoe benader je financiers? hoe bereid je je voor op een gesprek? Hoe presenteer je jezelf? dat laatste gaan we ook oefenen in de vorm van de ‘elevator pitch’.

daarna lichten mensen uit de praktijk toe hoe het landschap van financiers eruit ziet, met een aftrap door nathalie verdonschot van SSO en praktijkverhalen van pieter oostlander (directeur noaber foundation), koen rapstok (projectadviseur VSBfonds) en jurriën appers (accountmanager triodos bank).

vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de ideale samenwerking tussen een investeerder en een sociaal ondernemer (welke mate van betrokkenheid is bijvoorbeeld gewenst, wat zijn de verwachtingen over en weer?). bij deze discussie zullen ook edgar neo van het innovatienetwerk BVIT en medewerkers van de ING bank, waaronder niels van buren (principal relatiemanager MKB) aanwezig zijn.

we sluiten af met een netwerkborrel.

datum: donderdag 21 februari
tijd: van 14.00 tot 17.30 uur (met aansluitend een netwerkborrel).
programma: 14.00 tot 16.00 uur workshop
16.00 tot 16.30 presentaties
16.30 tot 17.30 dialoog met alle aanwezigen
17.30 tot 18.30 borrel bij canvas
locatie: voormalig volkskrantgebouw aan de wibautstraat 150 in amsterdam.
kosten: 20 euro per persoon.
aanmelding: stuur een mail naar [email protected], je krijgt een bevestiging en factuur toegestuurd.

Official Website: http://www.goodblog.nl/2008/02/uitnodiging-voo.html

Added by edgarneo on February 20, 2008

Interested 1