Neude
Utrecht, Utrecht

Elle Bandita

De stoerste rocker op deze editie van Festival a/d Werf is een vrouw! Elle Bandita is er geen om zonder handschoenen aan te pakken: voor haar nieuwe album Queen Of Fools verzamelde de Rotterdamse een stevige rockband om zich heen. Toch is het niet alleen het volume of de gitaarsolo's die tellen, Elle's muziek bevat genoeg popelementen die ook de minder verstokte hardrocker aan zullen spreken. Maar nog steeds mag je je haren losgooien en je leren jasje uit de kast halen.

Ode aan het vinyl i.s.m. Da Capo

Ondanks alle veranderingen in de muzieksector blijft de LP populair. De traditionele speciaalzaken sluiten misschien wel in razendsnel tempo de deuren, de handel op internet in oude en nieuwe LP's is springlevend. Het is zelfs al een beetje een statussymbool als je als band ook op LP uitgebracht wordt. Daarnaast is Utrecht dankzij de halfjaarlijkse platenbeurs in de Jaarbeurs ook internationaal een begrip voor vinyl-liefhebbers.

Op de slotavond van Festival a/d Werf eren verschillende DJ's en muziekfreaks het vinyl te eren door bijzondere, gekke, zeldzame of exotische platen uit hun collectie te draaien te draaien.

Breng je eigen platen mee! Heb je nog wat stoffige singles of juist dat ene zeldzame exemplaar thuis, neem ze mee naar de Neude! Tijdens het verzoekuur komt jouw vinyl op de platenspeler te liggen. Of kies er ééntje uit de grote verzamelbak en laat hem voor €0,50 draaien.

Official Website: http://www.festivalaandewerf.nl/detail.php?id=56

Added by breun on May 21, 2009

Interested 1