Burgwal 45 t/m 49
Delft, Zuid-Holland

Esperanža – een spetterend ‘wereldfeest’ in Speakers
De succesvolle Delftse band Mala Vita organiseert vrijdag 7 juli de eerste mestizo-avond in Speakers, met de naam Esperanža. Naast een bijzonder optreden van Mala Vita zelf, zullen DJ Tommi en DJ Geronimo de zaal op z’n kop zetten met een energieke mix van latin, reggae, ska, punk en zigeunermuziek.
Musica mestiza is een stroming waarin muzikale vrijheid de toon voert. In het westen bekende stijlen als rock, reggae, ska en hip hop integreren met allerlei genres uit de rest van de wereld. Zigeunermuziek, latin, reggaeton, chanson, flamenco en Italiaanse volksmuziek smelten samen tot een krachtig en altijd dansbaar geheel. In het zuiden van Europa en Latijns-Amerika is musica mestiza al jaren één van de meest populaire muziekstromingen, met artiesten als Manu Chao, Amparanoia en Dusminguet als belangrijkste aanvoerders.
In Amsterdam zijn de Que Pasa avonden in de Melkweg een groot succes en in die stad kan de musica mestiza rekenen op een grote aanhang. Om het mestizo-genre ook in de regio Delft meer onder de aandacht te brengen, besloten enkele leden van Mala Vita een tegenhanger van Que Pasa te organiseren in hun thuisstad.
Mala Vita heeft de afgelopen drie jaar Nederland en België veroverd met hun aanstekelijke muziek. Twee jaar achter elkaar speelden zij op het Lowlands festival, wonnen een Essent Award en waren te zien op de grote festivals en in zalen door het hele land.
Aanvang: 22:00 uur
Entree: 5 euro

Added by alper on July 5, 2006

Interested 1