Miramarska 24
Zagreb, Grad Zagreb 10000

onosni smo da smo za NAJtehnološku konferenciju Ekobit DevArenu 2009 uspjeli osigurati nazočnost eminentnih gostiju predavača te niza Ekobitovih vrhunskih stručnjaka koji će svojim znanjem, iskustvom i predavačkim vještinama bitno obogatiti sadržaj događaja. Spomenimo Ekobitove “stare mačke” kao što su Team System eksperti Ognjen Bajić (Team System MVP) i Ivan Kardum, vodeći EAI i BizTalk konzultant Kornel Boros, SharePoint znalac Saša Tomičić, Renato Železnjak s temom o .NET RIA servisima i Martin Kralj s predavanjem o CRM-u. Među gostima predavačima izdvojimo Fernanda G. Guerrera, jednog od vodećih svjetskih predavača za SQL Server, Luku Abrusa s ploča-pričom o InfoPathu, “SQL-ovce” Dejana Sarku i Deana Vitnera, Vibora Cipana s predavanjem o Expression Blendu i Silverlightu te Tomislava Mesića s izlaganjem o jQueryju.

Svim sudionicima Ekobit DevArene 2009 smo, u suradnji s Microsoftovim inovacijskim centrom u Varaždinu, osigurali posebne popuste na dodatne edukacijske sadržaje i nagradne igre za besplatne seminare.

Uvjereni smo da su dobar glas s prethodnih DevArena, obogaćivanje sadržaja i mogućnosti za sudionike te naša predanost načelu pružanja prave vrijednosti za Vašu investiciju više nego dovoljni razlozi da nam ukažete povjerenje i prijavite se!

Dođite, slušajte, sudjelujte!

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je namijenjena razvojnim inženjerima i voditeljima razvojnih timova na Windows platformama te svima kojima je tehnologija važan čimbenik u donošenju odluka.

Official Website: http://www.ekobit.hr/DevArena

Added by BerislavLopac on September 18, 2009

Interested 1