Rotterdam, Zuid-Holland

Live optredens van Efterklang, Sutekh, A Hawk and a Hacksaw en Leaf DJ's.

Motel Moza?que presenteert een speciaal project in het kader van het 10-jarig bestaan van The LEAF Label. Dit kwaliteits platenlabel staat garant voor hoogstaande releases op het gebied van sfeervolle, door electronica
en acoustische instrumenten gemaakte muziek. Efterklang en Hanne Hukkelberg brengen hun schijfjes uit op LEAF, beide acts waren respectievelijk te gast op Motel Mozaique en Bazar Curieux 2005. Ook acts als Caribou, Colleen en PSAPP zitten op LEAF.
Het paradepaardje van LEAF is Efterklang. Deze band speelde in april 2005 op Motel Moza?que en was daar volkomen onverwachts ??n van de hoogtepunten. Efterklang speelt muziek in de stijl van IJslandse bands als Sigur Ros en M?m, en Biosphere: sfeervolle, sprookjesachtige luisterliedjes, voorzien van een rauw randje.
Speciaal voor LEAF is TEN zal Efterklang een bijzonder project presenteren. De bezetting zal afwijken, nieuwe nummers zullen worden gespeeld en de korte film, Symphony of Jessica Noise, zal vertoond worden. Deze film is gemaakt door leden van Efterklang.
Overige programma: Sutekh, A Hawk and a Hacksaw, diverse DJS en anderen.

Zaal open 20.00 uur. Aanvang programma 21.00 uur.
Entree 12,00 euro.
Organisatie: Stg Motel Moza?que
Voorverkoop bij Ticketservice Nederland, Postkantoren, GWK kantoren o.v.v. Motel Mozaique, Efterklang. Ook kaartverkoop in rotterdam bij Plato en Velvet en Nighttown Caf?.

www.motelmozaique.nl

grote zaal, 12 euro, 20:00

Added by prupert on October 10, 2005

Comments

wouter (frits)

Sutekh is geweldig

prupert

moet helaas draaien op een feestje in leiden