Kromstraat 24
Delft, Zuid-Holland



Het is weer Echte Boter-tijd vrijdag 25 september. In de eerste editie na de zomer zet Rundfunk het geheime wapen Kissmekillme in. Deze Amsterdamse band is Nederlands beste soulgeheim en heeft alles wat Rundfunk wenst voor livemuziek: scherpe en catchy liedjes, opgewekte funkgrooves en een uitstekend gevoel voor het bouwen van een feestje. Als echte colporteurs streven wij er naar overal waar we onze voet tussen de deur kunnen krijgen deze band aan te prijzen maar pas nu spelen ze voor het eerst bij Echte Boter.

En dat is een erg goede reden om vrijdag de 25e de benenwagen/fiets/auto/nachttrein/privejet naar Ciccionina te nemen. Want waar vind je een band die de frisse soul a la Sly & Family Stone met modern knip+plak werk van Jamie Lidell combineert en tegelijkertijd opzwepend funky is. Wie nog niet meteen overtuigd is beluistert de knapperig verse swing van het nummer Not Bad hier of bekijk het youtube fragment van een van hun optredens.

Na afloop zetten Rundfunk het feest voort met de immer puike collectie funky soul, soulvolle funk, rauwe latin, oldschool hiphop, disco en alles dat funky en naar meer smaakt.

meer Kissmekillme hier

Echte Boter met Kissmekillme live + dj's: Rundfunk
locatie: Ciccionina, Kromstraat 24, Delft
datum: vrijdag 25 september
deuren open: 23:00; aanvang Kissmekillme 24:00
entree: €4,-

Added by Rundfunk on September 7, 2009

Interested 1