Breestraat 66
Leiden, Zuid-Holland 2311C

Het Echte Boter imperium breidt uit: in Delft is onze clubavond inmiddels een vaste waarde en Rundfunk gaat met zijn avondvullende succesformule nu ook naar de LVC in Leiden. Rauwe funk en soul mag weer tegenwoordig, maar een terugkerende soul/funk/hiphop avond ontbreekt in Leiden nog. Dus organiseren wij op 10 april in de LVC de eerste aflevering van Echte Boter; andere stad, grotere club maar dezelfde dj’s en muziek.

Want in de meeste clubs klinkt steeds weer diezelfde computergestuurde housebeat, maar op Echte Boter hoor je net even wat anders: strakke funk van James Brown en opzwepende latin worden afgewisseld met de swingende blues van Ray Charles en de dikke blazers en stemmen van uptempo soul. Maar natuurlijk net zo goed een lekkere klassieke hiphoptrack, latin op breakbeats of een soulvolle r&b hit.

Daarvoor vanaf 21:00 Sabrina Starke live en meteen aansluitend Echte Boter, waarvoor het publiek van het concert van Sabrina Starke geen extra toegang hoeven te betalen. Dus voor hetzelfde geld meer soul.

Echte Boter met Rundfunk dj’s & Funk-a-Flex* plus vj Pepijn Berghout
datum: vrijdag 10 april
locatie: LVC, Breestraat 66 in Leiden
aanvang: 23:00
entree: € 5,-

Official Website: http://www.rundfunk.nl

Added by Rundfunk on March 25, 2009

Interested 2