Bemuurde Weerd
Utrecht, Utrecht

ZA 09.12 Dizkuzz in Ekko, Utrecht
Effectief Netwerken

In deze Dizkuzz krijg je antwoord op vragen als: Wat is netwerken, wat is het nut ervan en natuurlijk: hoe doe je dat? Want hoe leg je nu eigenlijk een netwerk aan en hoe breid je het uit? Hoe leer je de juiste mensen kennen en hoe zet je dat netwerk vervolgens succesvol in? In deze discussie vier panelleden die je uitleg geven over het nut van netwerken en de kracht ervan.

Na verschillende functies binnen het bedrijf Mojo Concerts kwam Silvia Biemans in vaste dienst bij het bedrijf als rechterhand van Willem Venema, waar ze zich onder andere bezig hield met het office management van festivals als Pinkpop en Lowlands. Toen Venema in 2004 voor zichzelf begon met zijn bedrijf The Alternative is ze met hem meegegaan. Bij The Alternative was Silvia onder andere verantwoordelijk voor de boekingen van bands als Pete Philly & Perquisite, Voicst en Bettie Serveert. Sinds juli van dit jaar werkt Silvia bij White Mountain Management, het managementskantoor van o.a. Kraak & Smaak, Venice, Charlie Dee en Yellow Pearl.

Eric Hanse is oprichter en al 15 jaar directeur van Explorama. Rode draad in zijn projecten: cultuur en kennis. Zijn tools: concepten, Utrechts hart en een breed en goed onderhouden netwerk. Van Museumnacht en Wereldfeest tot Rabobank en ABN Amro. Van gemeente tot ministerie. Van burgmeester tot secretaresse. Netwerken kun je leren, maar het is geen kunstje. Het is een vorm van communiceren. Liefst zonder visitekaartje!

Na een studie Music Management kwam Rene Dekker terecht bij platenmaatschappij CNR Entertainment waar hij zich in het dagelijks leven bezig houdt met Pers- en Internet Promotie. De promotie behelst niet alleen lokaal product als Stevie Ann, I.O.S., Junkie XL en Jannes, maar ook internationaal product als Nickelback, Stone Sour, Trivium, Machine Head en Slipknot. Ook promoot hij kids product als Pingu, Backyardigans, Peppa Pig en Oswald en daarnaast ook nog eens een enorme bult cabaret met klinkende namen als Herman Finkers, Wilko Terwijn, Javier Guzman, Tineke Schouten en Leon van der Zanden. Daarnaast mag hij zich ok bezig houden met diverse human interest producten als Gooische Vrouwen, American Chopper en diverse Animal Planet titels.

Philip Wolffers is de oprichter van Linked Musicians, de eerste zowel lokale als internationale meertalige webcommunity voor de muziekindustrie. Linked Musicians (www.linked-musicians.com) is een social networking website zoals bijvoorbeeld Hyves, met 100% focus op muzikanten, bands, fans en leveranciers van producten en diensten in de muziekindustrie. In FunkyXL, een funk & soul partyband, speelt hij baritonsax en altsax.

De discussie wordt geleid door Evelyne Leveke.
Zaal open: 18.45 uur - Aanvang: 19.00 uur
Toegang GRATIS - Reserveren aanbevolen! (max. 50 plaatsen!): [email protected] - www.dizkuzz.nl

Official Website: http://www.dizkuzz.nl

Added by maartenbrinkerink on November 24, 2006