Beursplein 37
Rotterdam, Zuid-Holland

Op het congres DB Update draait het voor informatieprofessionals om de laatste ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, en meest recente gebeurtenissen. Daarom dit keer aandacht voor het Library Learning Centre van de TU Delft, de Boekensalon van NBD Biblion, de toekomstige bibliotheek van Birmingham, en ‘cases’ van de drie digitale bibliotheken die genomineerd zijn voor de award Digitale Bibliotheek van het Jaar. Maar ook aandacht voor Google Books, WorldCat, marketing en de e-book strategie van Amazon. En natuurlijk voor de precaire situatie waarin bibliotheken ‘of all sorts’ zich bevinden als gevolg van digitalisering, iPads en andere tablets, overheidsbezuinigingen en budgetverlagingen.

Op 31 maart is DB Update de plek waar we discussiëren, leren van interessante cases, en een kijkje in de toekomst wagen.

DB Update richt zich op directies en bibliothecarissen van openbare bibliotheken, universiteitsbibliotheken, bedrijfsbibliotheken, op kennismanagers en andere informatieprofessionals.

De deelnameprijs bedraagt € 295,- (excl. 19% btw) - Leden van de NVB en abonnees van IK/DB krijgen 20% korting

Official Website: http://www.metgebak.nl/essentials/DB+Update

Added by LeenLief on April 27, 2011

Comments

Interested 1