Beurs WTC
Rotterdam, Zuid-Holland

E-books, mobiele telefoonapplicaties, user generated content. . . De digitale en technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Ook de juridische en maatschappelijke context waarin de digitale bibliotheek opereert verandert snel. Zaken zoals auteursrecht, privacy en open access staan vaak haaks op de belangen van de digitale bibliotheek en haar gebruikers.

De hamvraag is natuurlijk: hoe reageer je hierop als bibliotheek?
Om hierop een antwoord te bieden organiseert het tijdschrift Digitale Bibliotheek in samenwerking met de NVB op 25 maart 2010 voor de eerste maal het congres DB Update 2010. Een dag vol met lezingen van nationale en internationale experts die graag hun kennis en expertise met u delen én de dag waarop voor de eerste maal de prestigieuze prijs Digitale Bibliotheek van het Jaar wordt uitgereikt.

Voor wie?
DB Update 2010 is een absolute must voor iedereen in het bibliotheekwezen die kennis wil maken met de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen van vandaag en morgen en die wil weten hoe je als bibliotheek daarop kunt inspelen met beleid, strategie, producten en diensten.

Praktische informatie
Het eendaagse congres vindt plaats op 25 maart 2010 in het WTC Rotterdam.
Deelname kost € 295,-. Wie lid is van de NVB en/of abonnee is van DB of IK krijgt 20% korting.

Official Website: http://essentials-media.matchpoint.nl/index.php?item=684#686

Added by BiebmiepLeen on January 28, 2010

Comments