Nieuwe Prinsengracht 39
Amsterdam, Noord-Holland 1018 EG

In 2003 bracht Stichting Nederland Kennisland de Kenniseconomie Monitor uit. Hierin werd de stand van de Nederlandse kenniseconomie in kaart gebracht en werden aanbevelingen gedaan aan het toen nieuwe kabinet hoe deze te versterken. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in november 2006, werkt KL aan een nieuwe versie van de monitor. Op 14 september wordt op de Dag van de Kenniseconomie de Kenniseconomie Monitor 2006 gepresenteerd. Daar verzamelen zo’n 250 mensen vanuit bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties om met elkaar de kenniseconomie-agenda voor de komende vier jaar te bespreken. Doel van de Kenniseconomie Monitor 2006 is om naast aanbevelingen aan het kabinet juist meer met gerichte actie te komen.

De conferentie start om 10.00 uur met de aanbieding van de Kenniseconomie Monitor aan PvdA-fractievoorzitter Wouter Bos. De rest van het programma wordt gevuld met debatten en workshops. Het zal omstreeks 17.00 uur eindigen met een borrel.

Aanmelden
Een deel van de plaatsen is al vergeven, maar er zijn nog kaarten over voor geïnteresseerden. De kosten bedragen 100 euro voor professionals en 25 euro voor studenten. Dit is inclusief een exemplaar van de monitor en een lunch. Wil je je aanmelden, stuur dan een mail met je gegevens naar [email protected].

Official Website: http://www.kennisland.nl/nl/agenda/2006/Dag-van-de-Kenniseconomie.html

Added by fablabnl on August 17, 2006