Oude Beestenmarkt
Gent, Oost-Vlaanderen

DAAU
DAAU, ook genoegzaam bekend als "d' anarchisten" varen al 15 jaar koppig hun eigen koers. Dat resulteerde al snel in een eigen geluid en een inmiddels indrukwekkende carrière. Hun nieuwste album "Domestic Wildlife" is het logische vervolg van een uitgebreide live-tournee doorheen Europa: van Denemarken tot Hongarije, van Spanje tot Slovenië, van Oostenrijk tot Frankrijk, DAAU heeft er een lange reis en een mooi verhaal opzitten.
Wat nieuw is zijn de dansbare rock grooves en de jazzy melodieën. In combinatie met al hun live-ervaring kan dat alleen maar moois opleveren.
www.daau.com

Bell Orchestre (CAN, cf. Arcade Fire)22:30 - 23:30
Een exponent van de rijke Canadese muziekscene, niet toevallig opgericht door 2 leden van Arcade Fire, violiste Sarah Neufeld en multi-instrumentalist Richard Reed Parry. Bell Orchestre ontstaat in een oude dansstudio in het centrum van Montreal en maakt een bijzondere mélange van akoestische kamermuziek en hedendaagse elektronica, waar met mondjesmaat postpunk en rock aan werden toegevoegd. Strijkers, bellen, blazers, drums, stethoscopen, samples en stilte. Referenties: Aphex Twin, Arvo Pärt, Kronos Quartet, Penguin Cafe Orchestra, Autechre en Red Snapper. Onnavolgbare sfeerscheppers.
www.bellorchestre.com

Gratis!

Official Website: http://boomtownlive.be/

Added by prupert on July 5, 2006

Comments

idna

it's bell orchestrE!
www.bellorchestre.com