Zagrebačka avenija 100 a
Zagreb, Grad Zagreb 10090

Corporate Finance konferencija održat će se 16. lipnja u hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100a) u Zagrebu, s početkom registracije sudionika u 8.15 sati. Dan kasnije, 17. lipnja slijedi vezano događanje, okrugli stol Private Equity & Venture Capital koji će se održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, na adresi Rooseveltov trg 2 u Zagrebu, s početkom registracije sudionika u 8.15 sati.

Corporate Finance konferencija jedinstveno je okupljanje s ciljem pružanja dubljeg uvida u “M&A proces”, savjeta kako izbjeći padove u poslovanju te izvući maksimum iz transakcija. Rukovoditelji i stručnjaci s područja financija obratit će se sudionicima, dajući svoje analize i osobno viđenje trenutne situacije na tržištu s posebnim osvrtom na krizu koja i dalje pogađa domaće i svjetsko novčano tržište. Na koncu, stručnjaci za bankovno investiranje podijelit će svoja razmišljanja o mogućnostima za oporavak tržišta, kao i nužne promjene u njegovu ustroju.

Okrugli stol Private Equity & Venture Capital obuhvatit će teme izazova financiranja i restrukturiranja kompanija u doba ekonomske krize, uloge inovacija u postizanju kompetitivnosti u globalnoj ekonomiji, a o ulozi venture capitala i private equity u rastu kompanija govorit će nekadašnji ministar gospodarstva, Borislav Škegro iz Quaestusa.

Official Website: http://infoarena.hr/corporatefinance2009

Added by BerislavLopac on June 5, 2009

Interested 1