Varkenmarkt 2
Utrecht, Utrecht

Karmakonga & Jazzadelica

Bezetting Karmakonga: Maaike: vocals Maartje: alto saxophone Joeri: bass Boris: drums Gabry: guitar Rick: keys, samples & fx’s Vincent: organ & percussion Michiel: trumpet

Sinds het ontstaan van Karmakonga, de frisse funky reggae-roots-dub-dance band, ruim vier jaar geleden heeft het heel veel positieve aandacht gekregen. De eerste demo werd meteen goed ontvangen, wat resulteerde in een plek op de Demontage cd van de Fret, een radio optreden op radio 3FM en vele optredens, waaronder het 'Open haven Podium' in Amsterdam, 'Landjuweel' op Ruigoord en 'Oerol' op Terschelling.

Maart 2004 stond Karmakonga in de bovenzaal van 'Paradiso' en in 'Waterfront' te Rotterdam als 'veelbelovende band' op het 'Amro' georganiseerd door stichting de GRAP. In de zomer van hetzelfde jaar is de band 3 weken naar Curçao geweest, heeft daar workshops gegeven en natuurlijk veel opgetreden.

Vorig jaar was 'the Max', de grote zaal van 'de Melkweg' in Amsterdam, het hoogtepunt. Karmakonga lukte het om in een half uur een volle zaal plat te spelen tijdens het Spelen voor de 'Grap festival'.

En dan dit jaar. Winnaar 'Winston Popprijs' en finalist, maar niet gewonnen: 'Amsterdamse Poprijs'. Voor Karmakonga een hoogtepunt: het openen van het grootste en gezelligste reggae festival van Europa: 'Reggae Sundance'. Een TV debuut bij 'de Zwoele Stad' van de Amsterdamse zender AT5, voor de tweede keer Nederlandse Popronde en als klap op de vuurpijl: Finale Grolsch Grote Prijs van Nederland!

Official Website: http://www.sjujazz.nl

Added by Tease on August 30, 2007

Interested 1