Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Entree is gratis, maar wel even reserveren via [email protected]

Paper Tiger is inmiddels bijna kind aan huis in dB's maar nog niet echt boven water komen drijven. Dat zal niet lang meer duren; de vrolijke singersongwriter-indiepop van deze 'ongevaarlijke tijgers' staan garant voor gevaarlijk aanstekelijke melodie├źn die je met een glimlach op het gezicht spontaan doen heupwiegen.

Bart de Kroon (ex-gitarist van We vs. Death) heeft al behoorlijk wat bands en bandnamen op zijn kerfstok. Niet alleen onderdeel van Pien Feith band en Mercy Giants, in zijn nieuwe gedaante DE MOTU CORDIS (voorheen The Good Son) brengt De Kroon zijn duistere folknoise de negenentwintigste helemaal in zijn eentje ten gehore.

Tot slot wordt het ongecompliceerd uit je dak gaan op de vette rock 'n roll van Black Diamond Heavies. Een orgeldrum-duo waardoor de vergelijking met zZz al snel op de loer liggen. Deze labelgenoten van The Black Keys zijn van de iets minder duistere kant, ze doen aan vuige rock met een randje soul en hier en daar een dikke knipoog. Luister vooral naar de geniale cover van Tina Turner's 'Nutbush City'.

Official Website: http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=996977

Added by breun on May 20, 2008