Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Entree: gratis, wel reserveren, via [email protected]

PALLOC http://www.myspace.com/palloc

Palloc is de nieuwe naam van Zeal. Onder die naam speelde de band al vele shows in binnen– en buitenland en werden een aantal enthousiast ontvangen EP's uitgebracht. Verwacht een mix van elektronica, afwijkende instrumenten en gevoel voor sfeer en spanning samen in verrassend compacte popsongs. Deze maand nog brengt Palloc een nieuw album getiteld 'A Tree in our City' uit, in de Club alvast een smaakvol voorproefje.

ATLANTIS http://www.myspace.com/atlantissound

Atlantis is een soloproject van Gilson Heitinga. In 2007 kwam het debuutalbum 'Carpe Omnium' uit bij het Britse label Cargo Records. Beïnvloed door bands als Massive Attack, Nine Inch Nails en Portishead en is het resultaat een voornamelijk instrumentaal album waar de sleutelwoorden 'Verlies' en 'Bederf' de postrockerige lading prima dekken. Vorig jaar stond Atlantis nog op het prestigieuze ZXZW festival en met voorprogramma's voor onder meer Oceansize en 65daysofstatic is Atlantis een band om rekening mee te houden.

THE GIRLS http://www.myspace.com/thegirlsnl

In de liedjes van The Girls is iedereen voor altijd 16 of 17, razen de hormonen door de tengere tienerlijfjes en lijkt het mooiste meisje van de klas best veel op Kirsten Dunst. En misschien ook een beetje op Kate Nash. Muzikaal vertaald betekent dit fanatiek gebrachte, stevige gitaarpop, ergens tussen de mainstream en indie in. Of juist helemaal niet ergens tussenin, want The Girls durven namelijk alles, omdat The Girls vinden dat je met zo'n bandnaam ook alles kan. En mag. Op het in augustus verschenen debuutalbum 'We Make Love Not Songs' staan niet alleen stevige pop vol verlangen en hartenpijn, maar ook loeiende gitaarsolo's, nananaatjes, papadaatjes, liedjes over MySpace en schaamteloos romantische popsongs. Vorige maand nog op Lowlands, deze maand in de club.

Official Website: http://3voor12lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=1078128

Added by breun on August 20, 2008

Interested 1