Oudegracht 245
Utrecht, Utrecht

Entree: €15
Zaal open: 19:30

In januari 2008 zal C-Mon & Kypski drie speciale shows neerzetten onder de naam ‘Circus C-Mon & Kypski’. Speciaal voor deze gelegenheid zullen alle gastartiesten die op het album Where The Wild Things Are meedoen acte de présence geven en worden opnames gemaakt voor een later te verschijnen DVD.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen alle gastartiesten die op het album Where The Wild Things Are meedoen met de band op het podium staan geven. "We willen nog 1 keer alles uit de kast trekken, en met het volledige C-Mon & Kypski Circus drie van de vetste podia van Nederland omver blazen! Met Amsterdam Klezmer Band, Benjamin Herman, Pete Philly, Jiggy Djé & SpaceKees en Voicst hebben we een euforische zomer meegemaakt. Zo willen we de Where The Wild Things Are tour ook afsluiten alvorens aan nieuw materiaal te gaan werken!" aldus C-Mon. De drie speciale shows in achtereenvolgens de Tivoli, Melkweg en de Effenaar zullen worden gefilmd voor een in 2008 te verschijnen DVD van C-Mon & Kypski.
De band lanceert de concerten door de fans via een unieke wedstrijd te vragen om hun MySpace profielfoto om te zetten in de Circus-show poster. Deze prijsvraag beloont de drie fans die de meeste MySpace-vrienden hebben weten te overtuigen met kaartjes voor alle drie de shows en om natuurlijk de geschiedenisboeken in te gaan als de grootste C-Mon & Kypski fans. De Circus C-Mon & Kypski poster is te downloaden in de media-sectie van de C-Mon & Kypski website.
C-Mon hierover: "MySpace draagt veel bij aan de internationale ambitie die C&K heeft; we komen via MySpace makkelijk in contact met buitenlandse artiesten, podia en muziekindustrie mensen. Zo werken we nu aan een remix-uitwisseling via MySpace met Bassnectar, een Amerikaanse breakbeat held"

http://www.c-monandkypski.nl/
http://www.myspace.com/cmonandkypski

Official Website: http://www.tivoli.nl/

Added by breun on November 22, 2007

Comments

breun

Zie ook:

Melkweg Amsterdam, 19 januari: http://upcoming.yahoo.com/event/324007
Effenaar Eindhoven, 20 januari: http://upcoming.yahoo.com/event/324009

breun

Uitverkocht!