Rijnzathe 6
De Meern, Utrecht 3454

Informatie overload is vandaag de dag de grootste uitdaging in organisaties. De explosie van informatie, de snelheid waarmee de opgedane kennis veroudert en de voortdurende druk om productiviteit te verhogen, maken het noodzakelijk dat we technieken leren om beter en sneller informatie te verwerken en daardoor efficiënter kunnen werken.

De toekomst behoort aan hen die beter gebruik maken van hun hersenen en daarom goed kunnen omgaan met informatie overload. Bent u klaar voor de toekomst? Wilt u slimmer en efficiënter werken?

Deze training leert u breinvriendelijke technieken te gebruiken waardoor u beter gebruik maakt van beide hersenhelften. U zult het verschil al tijdens de training ervaren! Het unieke geïntegreerde concept van BrainStudio is gebaseerd op snellezen, mind mapping (het grafisch structureren van informatie), geheugen technieken en creatief denken. Door het structureel toepassen van deze technieken in uw dagelijkse werkzaamheden kunt u een significante tijdsbesparing realiseren.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de Trailer.

Official Website: http://cli.gs/7tyXB4

Added by paula.bartis on October 8, 2009