Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

Entree: €5

Een van de leukste labels van Utrecht houdt een feestje annex presentatie van de bands in haar stal. Verwacht een eclectisch geheel aan stijlen met in ieder geval Durk Attaturk, het Zuiderzee Orkest en nog veel en veel meer verrassingen...

DURK ATTATURK (www.durkattaturk.com)
Toen de musici van DURK ATTATURK zich verenigden hadden zij één muzikaal doel voor ogen; het vermengen van de klanken van authentieke Turkse muziekmet de klanken van de GEM Rodeo 61, een orgel dat een van de participanten bezit. Tot op heden zijn zij in deze opzet niet geslaagd.

EGGMEN
Eggmen is een goed voorbeeld van de samenwerking van muzikanten vanuiteenlopende acts en disciplines binnen Bonte Koe Records. Vanuit verschillende muzikale achtergronden maakt Eggmen popliedjes die toegankelijk zijn en gaat tegelijkertijd op zoek naar de grenzen binnen de popmuziek. Individuele aandacht voor elk liedje, waarbij een herkenbare band sound van ondergeschikt belang is, zorgt voor een uiteenlopend repertoir.

IN JULIA'S MIND-SCENE (www.injuliasmindscene.nl)
Het Utrecht/Arnhemse In Julia's Mind-Scene brengt u een unieke mengelmoes van fingerpickin' folk, sfeervolle post-rock, een mespuntje jazz en vele stijlelementen van hiphop tot krautrock tot country. De basis wordt gelegd door akoestische gitaar, trompet, piano, drums en contrabas. Blazers en strijkers vullen het geheel prachtig aan. Horen is geloven.

ESQUIRE SAXOFOONKWARTET
Het Esquire Saxofoonkwartet is een jong hedendaags ensemble dat vanuit Utrecht op de diverse podia speelt. De musici, allen met een Masters Degree afgestudeerd, zijn met een frisse blik op zoek naar nieuwe ervaringen - nieuw voor zichzelf én voor het publiek.

ZUIDERZEE ORKEST
17-koppige avantgarde big band!

Official Website: http://www.dbstudio.nl/agenda/agenda.php?id=385#385

Added by breun on March 7, 2007

Interested 2