Europaplein 22
Amsterdam, Noord-Holland 1078

Derde editie van Blognomics

Blognomics07_125 ++ Blognomics 07 gaat gewoon door ++
Op 10 mei 2007 vindt Blognomics 07 plaats, alweer de derde editie van hét event over nieuwe media in Nederland. Het thema voor Blognomics 07 is: ‘Media 2.0 have arrived’

We behandelen vier stromen tijdens het congres:
- Bestaande media integreren nieuwe media in de mediamix
- Nieuwe media vinden nieuwe business (modellen)
- Nieuwe ontwikkelingen/stromingen binnen de media
- De politiek omarmt alle media mogelijkheden

Blognomics06Het eerste Blognomics evenement twee jaar geleden was vooral om met elkaar te delen wat blogs nu eigenlijk waren en of er überhaupt een business model bij kon komen. Tijdens Blognomics 06, vorig jaar, kwam de kracht van nieuwe media als fenomeen naar voren, maar bleef dat nog duidelijk afgescheiden van de traditionele media.

Inmiddels zijn nieuwe media versmolten met de ‘mainstream media’ in een nieuwe vorm van interactieve media, Media 2.0. We hebben voor Blognomics 07 dan ook gekozen voor het thema Media 2.0 have arrived.

Op 10 mei willen we wederom met een sprankelend Blognomics congres dit thema neerzetten aan de hand van een aantal toonaangevende Nederlandse voorbeelden.
Daarbij willen we zowel de ontwikkelingen als de impact daarvan bespreken in een gevarieerd programma. Dit doen we door de visie vanuit bestaande mediabedrijven te belichten, alsmede die vanuit de nieuwe media en blogs. Daarnaast willen we juridische maar ook nieuwe technologische ontwikkelingen belichten zoals geo tagging en videoblogging.

Official Website: http://blognomics.typepad.com/

Added by ericvoigt on April 29, 2007