111 Alexander Malinov bulevard
Sofia, Sofiya-Grad 1000

Събитията под шапката Blog Masters имат за цел да покажат ПРАКТИЧЕСКИ как се използват новите технологии, медии и следващото поколение Уеб в различни сектори на бизнеса. Всеки от нас е присъствал на конференция, на която му се говорят неразбираеми неща за страшно много пари. Целта ни, със стартирането на тези събития е да направим ПОЛЕЗНИ конференции на достъпни цени и като бонус, знанията, които ще придобиете, веднага ще можете да използвате в практиката и да възвърнете бързо инвестицията си.

Blog Masters 1: Събитие първо

Събитието ще е предназначено за хора, работещи в сферата на PR, маркетинг, реклама, различни агенции, малки и големи компании и професионалисти, които искат да разберат следното:

* Какво са блоговете?
* Защо ни трябва блог?
* Как да комуникираме с тази нова медия;
* Как да си говорим с блогърите и какво да очакваме от тях; Как можем да работим заедно?
* Как да изградим и да достигнем до обществото, което ни е нужно. Управление на общества.
* Какво са социалните мрежи, как и защо да ги използваме за нашите цели? Facebook, Тwitter, Favit, Svejo, Youtube, Vimeo, BlipTV и още много. Как да се оправим в хаоса?
* Защо търсещите машини са важни? Какво правят потребителите в тях?
* Защо блогът ни трябва да е ползваем и за хората.
* Как да комуникираме с публиките, които постояннно присъстват онлайн.

Идеята на събитието е да покаже ПРАКТИЧЕСКИ как се случват тези неща. Целта не е да се показва, какво лекторите са постигнали, а да помогнат на всеки присъстващ да разбере материята и да може максимално бързо да възвърне инвестицията си. Лекциите са по-скоро практически упражения, а не теория, което е най-ценното на едно такова събитие.

Събитието ще е организирано в 3 слота по час и половина. Във всеки слот ще има 2 до 3 лектора, професионалисти в тези области, които всеки ден правят това, за което ще разкажат и покажат.

http://www.blognime.com/?p=286

Added by Bogo on November 24, 2009

Interested 1