Mokranjčeva 70
Niš, Sara Buri 18000

biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi.

biZbuZZ konferencija se od samog nastanka ustanovila kao jedan od najznačajnijih događaja vezanih za poslovanje i informacione tehnologije.

Za poslednje četiri godine prerastao je okvire Internet zajednice i privukao je pažnju medija, profesionalnih marketinških i PR krugova i šire populacije.

Shodno tematici koju pokriva, biZbuZZ je prisutan na moderisanim diskusijama (forumima), regionalnoj blogosferi, a i pominjan je u tekstovima i postovima pre, za vreme, i posle samog događaja.

Vaše prisustvo bi vas još bolje pozicioniralo kao online brend i shodno tome obezbedilo promociju, pogotovo u online zajednici.

U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, prakse najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima.

Teme ovogodišnjeg biZbuZZ-a su:

* Korporativni aspekti društvenih medija
* Upotrebljivost i interfejs web aplikacija

Korporativni aspekti društvenih medija

Vreme je da vaša kompanija uđe na Internet tržište promovišući svoje poslovanje, usluge i proizvode. Nema prostora oklevanju i predrasudama prema novim kanalima komunikacije. Čak je i fraza „vidljivost kompanije na Internetu“ postala veoma širok i složen pojam.

Zakon tržišta diktira trendove kojima se svi moramo prilagođavati. Otud ekspanzija društvenih medija u svetu, njihova sve veća prisutnost u regionu i pozornost na sve aspekte iskorišćavanja u marketingu, PR-u, i uopšte u poslovanju firmi, kompanija...

Šta su društveni mediji? Zašto bi kompanija trebalo da napravi strategiju prisutnosti u društvenim medijima? U čemu se sastoji strategija, i kako meriti njenu uspešnost?

Ovo su samo neka od pitanja na čije bi odgovore, manji ili veći preduzetnici, pogotovo njihove marketing i PR službe, trebalo obratiti pažnju.

Upotrebljivost i interfejs web aplikacija

Želja vlasnika web sajtova jeste uglavnom isplativost, i što veći broj zadovoljnih korisnika koji će se opet vratiti na stranicu. Efektivna optimizacija sajta i sadržaja za pretraživače i dobar Internet marketing će svakako „dovući“ posetioce kod vas, ali u tom trenutku, kada potencijalni posetilac pristupa vašem sajtu, nastupa kritičan i vrlo važan momenat – posetilac odlučuje da li je zadovoljan vašim sajtom.

Pitanja se postavljaju sama od sebe nalik na : „Kako ubediti posetioca da je na pravom mestu“ ili „Kakav doživljaj ima posetilac surfujući sajtom, odnosno hoće li doći ponovo“ i sl.

Official Website: http://bizbuzz.rs

Added by BerislavLopac on May 24, 2009