Lervigsvn.22, (fra Kvitsøygata)
Stavanger, Rogaland Fylke 4093

Bestkystfestivalen er en sjongleringsfestival i Stavanger som har pågått i noen år. Nedenfor følger mer utfyllende informasjon, rappet fra http://www.sjongleringsflaks.no/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=1 :

Her er foreløpig info til Bestkystfestivalen 2007!
Festivalen vil vare i fire dager, fra 10-13 August, og vil koste ved døren/forhåndsregistrering 350/300.

Årets Bestkystfestival vil bli holdt på Tou Scene, et gammelt ombygd øl-bryggeri, som nå har to scener, samt store områder til workshops/fri gjøgling. Det er også en restaurant m/øl og vin-servering på huset. Dette gleder vi oss veldig til, da lokalene er fantastiske for en sjongleringsfestival!

Vi har ikke planlagt alle workshops enda, men om noen har ønske om å holde en workshop på festivalen, kan de sende en mail på [email protected] ( Meg, Anders Meland: kontaktperson) De som holder Workshops vil få billigere bilett.
Fra vår side kommer det nok en workshop med Toby Walker, hva han vil gjøre er fortsatt usikkert, men det inkluderer nok en kjegle eller to.... Vi vil også få ordnet en line-workshop og en tissue-workshop, i tillegg til de klassiske sjonglerings-workshops. Det vil også bli holdt en pyro/flamme-workshop!

Gjester: Toby Walker kommer(!), og de øvrige gjestene har vi ikke fått endelig klarsignal fra enda, så jeg vil vente med å annonsere disse.

Annet: Billett-prisen inkluderer mat fredag-søndag, overnatting, workshops, Galla-show lørdag, og konsert med reggea-band på Lørdag. Inkluderer også hele Mandag, bortsett fra mat.

Mandag: Mandag har vi leid inn buss(er) som vil kjøre oss ut til strendene på Jæren, hvor det vil bli grilling ( bussen vil stoppe ved butikk for innkjøp av grill-mat.) og for de som vil prøve seg som bølgesurfere er det leid inn utstyr og profesjonelle instruktører til dette!!! Vi tar forbehold om flatt hav, men uansett vil det bli en super kveld ved stranden. Stranden fungerer også som logisk og trygg location til flammesjonglering.
All info vil etter hvert bli lagt ut her på www.sjongleringsflaks.no

Official Website: http://www.sjongleringsflaks.no

Added by kiwibird on April 13, 2007

Interested 1