Neringweg 159
Lelystad, null 8224 KA

Vanavond maar liefst drie electro-topacts van eigen bodem: Bastian, Baskerville en Krause. Bastian kennen we als producer Bas Bron van De Jeugd van Tegenwoordig. Verwacht van de boys van Baskerville heftige elektrofunk met metal- en hiphopinvloeden. De Groningse Krause schrijft en produceert haar eletropop met een PC en oude analoge synthesizers.

Bastian
Bastian, de band van de Amsterdamse producer Bas Bron, lanceert op 26 maart zijn vierde album, getiteld `There's No Such Place'. Het is Bastian's eerste release op het prestigieuze Excelsior-label. De electrofunk van de eerste platen is doorgegroeid naar een smerige doch sexy sound die rockt als Thin Lizzy, funkt als Prince en zo actueel is als N.E.R.D.

Baskerville
De naam Baskverville is niet voor niets ontleend aan het meest spookachtige avontuur dat Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson beleefden. Sterker nog, Baskerville laat de luisteraar geen moment op adem komen. Radio 3FM voorzag de impact al toen debuutplaat Ready To Blow reden was om Baskerville uit te roepen tot Serious Talent. Verwacht van Baskerville heftige elektrofunk met metal- en hiphopinvloeden.

Krause
De muziek die Susanne Clermons - artiestennaam Krause - maakt, noemen ze ook wel elektropop. Suasanne schrijft en produceert haar eigen muziek. Dat doet ze op een PC en oude analoge synthesizers. Verwacht echter geen vrouwelijke Spinvis. Krause doet het op haar manier en als je wilt weten hoe heftig dat is, kom dan op 11 juni naar Underground.

Added by Poppodium Underground on March 22, 2011