Neringweg 159
Lelystad, Flevoland

Hoe overtref je een editie waarbij koning Aphrodite de tent volledig uit haar voegen ramde met rollende bangers en knijterharde remixes? Moeilijk te evenaren dacht je, maar niets is minder waar. Hoe we dat doen? Gewoon, door met een line-up te komen die nog beter is! We hebben nog nooit zo veel ervaring in huis gehad, dus rol uit die rode loper. Met gepaste trots brengen we Noble, Anile (UK) en Northern Lights (UK). Pats!

Basic Base begint zaterdag 23 juni om 23.00 uur en gaat door tot 4.00 uur. Kaarten zijn te koop bij de Flevomeer Bibliotheek Lelystad en via onze site. Basic Base is alleen toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Noble (NL)
Als Basic Base de zomer mag starten, dan is DJ Noble (NL) de eerste echte zomer avond die glimlachend betere tijden inleidt. Noble heeft al een lange staat van dienst en draaide alongside some of the best in the game. Van 2008 tot 2011 verzorgde hij The Blue Room Sessions op het alom bekende jungletrain.net. Tegenwoordig dropt hij de Nostalgia Sessions, een respect afdwingende verzameling van 11 mixes die de basis, de stijlen en de hoogtepunten van drum and bass verhalen. Hij draait bij ons maar liefst 2 uur. Zet je mobiel uit, pak een goed glas wijn, en laat Noble je een verhaal vertellen.

Anile (UK)
Anile is de onheilspellende harde donderslag, onvervalste lage tonen bij heldere hemel. Heeft zich in de afgelopen 4 jaar bewezen als veelbelovend producer en dj met releases op verschillende grote labels, een residentie op het feest Liquid Sessions en wereldwijde boekingen. Tel daar een berg festival gigs en een upcoming tour bij op en het spreekt voor zich; 2012 is het jaar van Anile. Verwacht een sound dat we nog veel te weinig op Basic Base gehoord hebben. Geen lomp gebeuk maar diep en sexy. Deze is voor de dames.

Official Website: http://www.undergroundlelystad.nl/agenda/23-06-2012/Basic-Base

Added by Poppodium Underground on May 8, 2012