Cartesiusweg 90a
Utrecht, Utrecht 3534 BD

at the close of every day (met kleine letters) is een Nederlandse band bestaande uit Minco Eggersman (zang en drums) en Axel Kabboord (gitaar). Tijdens optredens wordt de band bijgestaan door Audiotransparent-bassist Bart Looman (t/m 2006 door de Deen Jan-Erik Stig). De muziekstijl kan beschreven worden als een mix van melancholieke pop en emo, samengevat in de term nachtmuziek, of Hollandia (als in: Americana). Met hun nieuwe plaat Troostprijs (op Volkoren/Munich) bewijst atcoed opnieuw tot de top te horen van de Nederlandse liedjespop, mooie, goed geproduceerde en afwisselende songs van hoog niveau (en de verpakking van de CD mag er ook zijn...) Topact dus!

Support komt van het Nederlandse Ponoka dat in 2007 met de plaat Hindsight een pareltje toevoegde aan de kroon van de Nederlandse popmuziek (als in: die plaat is echt heel, heel erg goed). Het is een tijdje stil geweest rond Ponoka dus hoogste tijd voor een hernieuwde kennismaking met deze heerlijke indieband.

Als niet te versmaden tussendoortje serveren we op deze prachtige indie-middag de nieuwste lekkernij van Volkoren: de singer-songwriter Kim Janssen. Deze Amerikaanse/Nederlandse jongen (echt oud is hij niet...) maakte veel indruk op de afgelopen Noorderslag met een heus orkest compleet met strijkers en koortje (het podium was zowat te klein) en ook zijn ep-release V (van Volkoren)mag er zijn. Prachtig ingehouden melancholische songs waar Sufjan Stevens trots op mag zijn.

Official Website: http://www.dbstudio.nl/agenda/agenda.php?id=688#688

Added by breun on February 12, 2009

Interested 2