Columbiastraat 8
Antwerpen, Antwerp

PREVENTIETEAM ANTWERPEN (AGENTSCHAP JONGERENWELZIJN) ORGANISEERT IN HET KADER VAN DE WEEK VAN DE OPVOEDING HET TONEELSTUK 'HET MEISJE MET HET RODE BADPAK'

Waarover gaat het?
Er was eens een meisje, Carolien, en een jongen, Nick, die elkaar ontmoeten op een pleintje ergens in Vlaanderen. Carolien, een verstandig meisje met zin voor initiatief, arriveert totaal overstuur op het pleintje. Nick, een showgast met een grote mond, probeert te achterhalen wat er aan de hand is.

Carolien heeft thuis een vreselijke scène meegemaakt: haar vader werd met een andere vrouw in bed betrapt. Een echtscheiding is een mogelijk gevolg.

In elk sprookje heb je een goede en een slechte. Alleen is dit geen sprookje. Dit verhaal heeft geen goede en geen slechte personen. Je maakt kennis met de naakte feiten zoals Nick en Carolien ze beleven.

Voor wie?
‘Het meisje met het rode badpak’ is een toneelstuk voor leerlingen uit het 2e, 3e en 4e jaar secundair onderwijs ASO, TSO en BSO) met als centrale thema echtscheiding.
Professionelen, intermediairen en alle andere geïnteresseerden kunnen tijdens de ‘Week van de Opvoeding’ het stuk gratis komen bekijken.

Praktisch?
• Wanneer: de voorstelling gaat door op dinsdag 19 mei 2009 om 20u. Het stuk duurt ongeveer één uur.
• Waar: Cultuurcentrum Luchtbal Schouwburg, Columbiastraat 8, 2030 Antwerpen.
• Prijs: gratis
• Inschrijven kan bij Kim Huygens van het preventieteam op het nummer 03/202.73.75 of via mail [email protected]

‘Het meisje met het rode badpak’ is een voorstelling van L.R.V.-producties. Meer informatie vind je op hun website.

Official Website: http://www.lrvproducties.be/xt2/index.htm

Added by www.groeimee.be on April 6, 2009

Interested 1