Prof. Van den Wildenberglaan 2
Deurne, Antwerp 2100

Ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn hebben vragen in verband met hun kinderen. Wat kunnen we doen om onze kinderen niet te belasten? Hoe kunnen we onze kinderen buiten onze conflicten houden? Wat vinden onze kinderen belangrijk? Hoe kunnen we omgaan met emoties? Wat kunnen we best zeggen aan onze kinderen? Hoe kunnen we onze kinderen blijven steunen?
Het zijn vragen die een antwoord verdienen. In de oudercursus wordt informatie gegeven, wordt nagedacht over wat men allemaal kan doen om kinderen te steunen en worden kleine oefeningen gedaan.
Het is normaal dat het organiseren van ouderschap tijdens of na een scheiding wat extra informatie en aandacht vraagt. Deze cursus helpt ouders en hun kinderen om de overgang te maken.


PRAKTISCH
Begeleiding: Hilde Roelens, maatschappelijk assistent, bemiddelaar in familiezaken en reeds jarenlang vertrouwd met dit thema in psycho-sociale begeleidingen
Bijdrage: €20 per persoon


BELANGRIJK
Een voorafgaandelijk intake gesprek (kennismakingsgesprek) is noodzakelijk. U kan zich dus niet zomaar inschrijven. Inschrijven en afspraken voor een intake kunnen telefonisch op het nummer 03/326.00.00, vragen naar Barbara Deckers. Mailen kan ook naar [email protected]


Startdatum: 07/05/2009
Einddatum: 18/06/2009
Vijf sessies telkens van 20u tot 22u.

Official Website: http://www.cawdeterp.be

Added by www.groeimee.be on January 8, 2009

Interested 1