Pothoekstraat 112
Antwerpen, Antwerp

Het inloopteam Pothoek start in april met groepsgerichte Triple P Voor ouders met kinderen tot 6 jaar. Tijdens dit programma kunnen ouders hun ervaringen delen met andere ouders, krijgen ze heel wat informatie en kunnen ze samen opvoedingsvaardigheden inoefenen.

WAT?
7 groepssessies en 3 telefonische gesprekken en/of huisbezoeken
De eerste zes sessies gaan over positief opvoeden, reacties van kinderen, gewenst gedrag aanmoedigen, grenzen stellen en omgaan met stressvolle situaties.
Na de groepssessies volgen drie telefoongesprekken en/of huisbezoeken waar je vragen kan stellen of een probleem voorleggen.
In de laatste groepssessie overloop je samen met de andere ouders wat je geleerd hebt en hoe je die veranderingen kan behouden.

VOOR WIE?
Voor moeders die Nederlands spreken met kinderen tussen 0 en 6 jaar en die vragen hebben rond opvoeding. Tijdens de groepssessies is er kinderopvang voorzien.

WAAR?
In de lokalen van het Inloopteam Pothoek, Pothoekstraat 112, 2060 Antwerpen

WANNEER?
De groep vindt wekelijks plaats vanaf dinsdag 21 april van 9u30 tot 11u30.

PRIJS?
Gratis

INSCHRIJVEN?
Inschrijven kan tot 26 maart. Voor de bijeenkomsten is er een kennismakingsgesprek voorzien met de begeleidster van de groep.

Meer informatie bij Najima El Kasmi op het nummer 0474/86.11.25, via [email protected] of op de website www.inloopteams-antwerpen.be

Added by www.groeimee.be on March 16, 2009

Interested 1